Anmälan till Korsveifestivalen 2018

Nu är anmälningssidan med anmälningsformuläret öppen — välkommen att anmäla dig!

I anmälningsformuläret kan du anmäla flera personer i en bokning, men faktura skickas bara till den person som gör bokningen.

De flesta val är individuella, men några avser hela bokningen. Detta gäller till exempel  husvagns-/husbilsplats.

Det finns ett begränsat antal sängplatser inomhus i familjerummen eller flerbäddsrum. Sängplatserna fördelas efter graden av behov och först till kvarn. En sängplats kostar 350 kronor/person. Detta faktureras separat när du tilldelats sängplats.

Har du behov av handikappanpassat boende, kontakta Ingalill Tejder 0703-46 46 40 eller korsvei2018@gmail.com

För att behålla din plats vill vi ha en delbetalning på minst 100 kronor per vuxen inom två veckor efter din anmälan, till BG 278-5855. (Betalning från annat land: IBAN nr SE95 8000 0810 5990 4899 5584.) Slutbetalningen görs via faktura som skickas till din e-postadress. Då drar du själv av beloppet för delbetalningen. Det går givetvis att betala hela beloppet direkt!

Det är billigast att anmäla sig tidigt! 1 juni höjs avgifterna med 100 kronor per vuxen och per barn.

Är kostnaden ett hinder för att åka på festival? Du kan välja den reducerade vuxenavgiften. Tycker du att du kan bidra lite till? Välj den förhöjda festivalavgiften, så bär vi varandra!

Festivalen bygger vi tillsammans. Alla som kan förväntas hjälpa till med någonting varje dag. Det finns både större och mindre uppgifter. Till de lite större hör att komma en dag tidigare för att hjälpa till med att förbereda festivalen. En annan är att vara tunvärd. Vi behöver också folk som kan tänka sig att hänga kvar lite längre för att plocka ihop efter festivalen. Tala om vad ni vill och kan hjälpa till med i anmälningsformuläret.

Har du övriga frågor inför din anmälan? Kontakta Helena Norberg 076-268 55 93 eller korsvei2018@gmail.com